Frank Ambting Installatiewerken is een gerenommeerde eenmanszaak voor al uw loodgieters- en CV-werkzaamheden en is voornamelijk werkzaam in onderstaande disciplines:
Centrale Verwarmingsinstallatie
Een lekker warm huis of een behaaglijk kantoor, zonder goedwerkende c.v. zijn we nergens meer. Frank Ambting Installatiewerken levert en installeert uw NEFIT c.v.-ketels, boilers, radiatoren en vloerverwarming. Er zijn ook verwarmingsmogelijkheden op zonne-energie en aardwarmte. Vraag naar de mogelijkheden.
Gas
Frank Ambting Installatiewerken voor het uitvoeren van alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot gasleidingen van uw gasinstallatie. Er is keuze uit koperen of kunststof leidingen.
Water
Frank Ambting Installatiewerken zorgt voor het aanleggen van complete waterinstallaties en tevens ook het renoveren of vervangen van oude waterleidingen. Er is keuze uit koperen of kunststof waterleidingen.
Sanitair
Van een enkele kraan tot complete badkamers, Frank Ambting Installatiewerken levert en installeert sanitair in samenwerking met sanitairtoonzalen in de regio.
Dakwerken
Frank Ambting Installatiewerken is gespecialiseerd in het renoveren en het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Ook geven wij uw graag advies over dakisolatie en afwerking.
Zinkwerken
Frank Ambting Installatiewerken verricht allerlei zinkwerkzaamheden. Zinken goten, zinken daken, zinken deklijsten en zinken hemelwaterafvoeren.
Service en onderhoud
Frank Ambting Installatiewerken verzorgt tevens service en periodiek onderhoud voor bovenstaande disciplines.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie:
Frank Ambting Installatiewerken
Kortenaarlaan 21, 5688 CE Oirschot, KvK: 17112625
Tel.: 06 205 97 220, E-mail: